magyar | english
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
A társaság küldetése

A Diákhitel Központ hisz abban, hogy az ország gyarapodásának és az egyének boldogulásának egyik legfontosabb záloga a kiművelt emberfő, a korszerű és magas szintű tudás.

Következetesen tartja magát ahhoz a 2001-es induláskor megfogalmazott alapítói célhoz, amely szerint a Diákhitelnek elő kell segítenie a társadalmi mobilitást azzal, hogy anyagi helyzetüktől függetlenül esélyt teremt a fiatalok számára a felsőoktatásban való részvételre. Az egyetemi és főiskolai hallgatóknak speciális hitelt nyújtó társaságként fokozatosan bővíti szolgáltatási palettáját. Ezt azzal a céllal teszi, hogy a diákok tanulási lehetőségeinek kiszélesítésére és a felsőoktatási költségek miatt a családokra háruló terhek enyhítésére egyedülállóan kedvező pénzügyi megoldásokat kínáljon. Stratégiai céljait és mindennapi tevékenységét a fiatalok irányába megnyilvánuló segítő szándék és felelősségérzet hatja át. Tevékenységét mindig kiemelt hatékonysággal és ügyfélorientált módon végzi.

A Diákhitelnek a felsőoktatásba, annak szerves részeként történő beágyazottsága, sokéves tapasztalatai, magas szintű szaktudása, valamint dolgozóinak alkotó és elhivatott közössége azok a kulcselemek, amelyek a stabil és társadalmilag hasznos működés alappilléreit jelentik.