magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Hetedszer is KÉPZŐ - Ismét indult a festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázat
A KÉPZŐ idei témája a "Szerep-modell" kérdése - azaz milyen szerepeket vállal egy ember az élete során. Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy fiatalnak, ha karriert épít vagy ha családot alapít? A Diákhitel Központ Zrt. októberben, immáron hetedik alkalommal meghirdetetett festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatának fókuszában ezen témák képzőművészeti ábrázolása áll. Az értékes és hasznos díjakért középiskolás diákok és felsőoktatásban hallgatók egyaránt pályázhatnak. A művek elbírálásában a Grund, vígszínházi fiúzenekar tagjai is részt vesznek, melynek zenekarvezetője Fesztbaum Béla, színművész, aki egyben a KÉPZŐ fővédnöke is.
Bővebben...
Megújult a Diákhitel Direkt szolgáltatás
A felhasználói élmény javítása, valamint az egyszerűbb, biztonságosabb és gyorsabb használhatóság érdekében mostantól hitelesítő alkalmazás segítségével is megtörténhet a belépés a Diákhitel Központ internetes rendszerébe.
Bővebben...
75 millió euró értékű megállapodást kötött az MFB Pénzügyi Csoport az Európai Beruházási Bankkal
A Magyar Fejlesztési Bank tanácsadói üzletág fejlesztésére nyert el EIB-támogatást. Az Európai Beruházási Bank (EIB) jelentős hitelkeret biztosításáról állapodott meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) stratégiai csoportjához tartozó két társasággal: a Diákhitel Központ 50 millió euró, míg a Budapest Bank 25 millió euró összegű hitelt hívhat le ügyletei finanszírozására. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) emellett tanácsadói üzletágának fejlesztésére írt alá finanszírozási megállapodást az EIB-vel.
Bővebben...
Újra! KÉPZŐ - A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázata
A Diákhitel Központ Zrt. 2018-ban is festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények tanulói és hallgatói számára! Pályázni lehet minden festészeti, grafikai vagy fotóművészeti alkotással, ami művészi eszközökkel arra keresi a választ a következő témára: Szerep-modell Milyen szerepeket vállalsz az életed során? Milyen elvárásoknak kell megfelelned, ha karriert építesz, vagy ha családot alapítasz? Kikre akarsz hasonlítani?
Bővebben...
Pénzügyi tudatosságra nevelés program középiskolásoknak - A diákok többsége fontosnak tartja a pénzügyi ismeretek tanulását
A 2017-es programsorozat sikerére tekintettel idén ismét ingyenes pénzügyi projektnapokat szervezett a Pénziránytű Alapítvány és a Diákhitel Központ. A hét városba ellátogató rendezvénysorozaton összesen közel 600 diák vett részt. Az egyes helyszíneken interaktív tanóra várta a diákokat, amit egy nyilvános pódiumbeszélgetés követett, majd pedig online kvíz show zárta a programot. Az összesített válaszok érdekes eredményeket hoztak: kiderült többek között, hogy a fiatalok kiemelkedően fontosnak tartják az önálló pénzkezelést és a pénzügyi tudatosságot.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  60