magyar | english
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
Már közel tízezren igényelték a Diákhitel Pluszt
(www.origo.hu) Kevesebb mint három hét alatt csaknem tízezren igényelték a maximum félmillió forintos, teljesen szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt - közölte Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Bővebben...
Már 37 ezren jelentkeztek a munkavállalást segítő informatikai tanfolyamra
Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap. (MTI/Lokál)
Bővebben...
ITM: hatalmas a kereslet a Diákhitel plusz iránt
Már 8500 hallgató igényelte a május 1-jei bevezetés óta a Diákhitel pluszt, töretlen a kormányzati támogatással létrehozott pénzügyi termék sikere a fiatalok körében – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken az MTI-vel. (Forrás: www.pestisracok.hu/MTI)
Bővebben...
Óriási ütemben növekszik a Diákhitel Központ ügyfeleinek száma
Már 7500-nál jár a május 1-jétől bevezetett Diákhitel Plusz igénylőinek száma, ami azt jelenti, hogy tíz nap alatt több új ügyfelet regisztrált a Diákhitel Központ, mint tavaly hét hónap alatt, és a felnőttképzésben elérhető támogatási csomag még csak ezután lesz elérhető: napokon belül kiderül, mely képzésekben részt vevők juthatnak hozzá az 1,2 millió forintos, szabad felhasználású, kamatmentes kölcsönhöz. Az új lehetőségek részleteiről Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója beszélt a , aki kiemelte azt is, hogy 2019-ben közel hárommilliárd forint tartozást engedtek el az édesanyáknak a célzott kormányzati kamattámogatásnak köszönhetően. (Forrás: www.magyarnemzet.hu Fotó: Kurucz Árpád)
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  69