magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Remek hír: nulla százalék a Diákhitel2 kamata
Budapest, 2017. szeptember 19.– A Kormány döntése értelmében a Diákhitel2 kamata 2017. október 1-jétől 0%-ra csökken. A teljesen kamatmentes hitel az önköltséges képzésben résztvevő egyetemi hallgatók számára komoly segítség, hiszen a felvett hitelüket semmiféle kamat, plusz költség nem terheli. Az első hiteligénylési határidőt a Diákhitel Központ meghosszabbítja, ami így szeptember 30-áig tart.
Bővebben...
Tájékoztató rendszerkarbantartásról
Értesítjük ügyfeleinket, hogy informatikai partnerünk, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. az Ügyfélkapu szolgáltatásához kapcsolódóan 2017.09.23-án (szombat) 13:00 órától 2017.09.24-én (vasárnap) 01:00 óráig karbantartást végez. Fentiek miatt ezen időszak alatt az Ügyfélkapu azonosítással elérhető szolgáltatásaink nem lesznek elérhetőek.
Bővebben...
Egyedülálló újítás: hallgatói hiteligénylés személyes megjelenés nélkül
Budapest, 2017. szeptember 6. - A Diákhitel Központ 2017. szeptember 6-tól elsők között vezeti be a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatásokon alapuló (SZEÜSZ) elektronikus aláírással történő szerződéskötést. Az innovatív és ügyfélbarát lépés lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok kitöltése, leadása nélkül köthessenek Diákhitel szerződést. Az e-aláírással történő szerződéskötés feltétele, hogy az igénylés a Neptun felületen keresztül induljon és az igénylőnek legyen ügyfélkapus hozzáférése.
Bővebben...
Elektronikus Diákhitel szerződés aláírás
A Diákhitel Központ Zrt. Magyarországon 2017. szeptember 6-tól elsők között vezeti be az elektronikus aláírással történő szerződéskötést. Az innovatív és ügyfélbarát lépés lehetővé teszi a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, hogy a jövőben személyes megjelenés, illetve papír alapú dokumentumok használata nélkül köthessenek Diákhitel szerződést.
Bővebben...
Ösztöndíj nyertesek és rekordalacsony kamat - így kezdi a nyarat a Diákhitel Központ
Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ nagyszabású sajtóeseménnyel kezdte a nyarat: a rendezvény első felében kihirdették a 2017. második félévére érvényes kamatmértéket. A Diákhitel1 esetében rekordalacsony, mindössze 2,3% a kamat, míg a Diákhitel2 ügyfelekre eső része továbbra is 2%. A kamat kihirdetése után került sor a Diákhitel Ösztöndíj Pályázat nyertes ösztöndíjas hallgatóinak köszöntésére és az ösztöndíj szerződések aláírására.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  57