Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Hamarosan Felvételizők hétvégéje online workshop
Gyakorlati tanácsok és tudnivalók a továbbtanulásról: www.felvetelizz.hu Budapest, 2018. január 4. - „Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” - ezzel a szlogennel indítja útjára a Diákhitel Központ két napos, interneten követhető felsőoktatási workshopját. Az ingyenes online program során többek között a pályaválasztási dilemmákról, a felvételi eljárásról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásának lehetőségéről hallhatnak előadást az érdeklődő diákok, szülők és tanárok.
Bővebben...
Tájékoztatás év végi tranzakciókkal kapcsolatban
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az informatikai rendszereinkben történő év végi zárási folyamatok következtében, a 2017. évben történt tranzakciók listája 2017. december 29-i esti óráktól kezdve, 2017. december 31-ig nem fognak látszódni a Diákhitel Direkt webes és mobil felületen sem. Ezen időszakban végzett tranzakciók 2018. január 1-től újra megtekinthetőek lesznek. Köszönjük megértésüket!
Bővebben...
Diákhitel törlesztése cafetéria elemként
A Kormány a törlesztési szakaszban lévő diákhitelesek terhein kíván könnyíteni azáltal, hogy adómentessé tette a munkavállaló diákhitelesek számára azon pénzbeli juttatást, amelyet megállapodásuk alapján a jövőben a munkáltató fizethet a munkavállaló részére Diákhitel törlesztés céljából.
Bővebben...
Marad a 2,3%-os Diákhitel1 kamat, a Diákhitel2 kamata 0%
Budapest, 2017. december 19. – Továbbra is marad a Diákhitel1 2,3%-os kamata a 2018. január 1-je és június 30-a közötti időszakra vonatkozóan. A kötött felhasználású Diákhitel2 kamatlába 2017. október 1-je óta 0% - az állami kamattámogatásnak köszönhetően.
Bővebben...
Még 5 napig lehet idén Diákhitelt igényelni
Budapest, 2017. december 11. – Közeledik az idei év, egyben az első félév utolsó Diákhitel-igénylési határideje: december 15-e. Rekordalacsony, 2,3%-os kamattal juthatnak hozzá a hallgatók a szabad felhasználású Diákhitel1-hez, a Diákhitel2-t pedig egyedülállóan kedvező feltételekkel: 2017 októbere óta 0%-os kamattal igényelhetik az önköltséges képzésben résztvevők, képzési díjuk kiegyenlítésére.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  58