magyar | english
Nyelvtanulási Diákhitel igénylés Hiteligénylés
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
Töretlenül emelkedik a diákhitelek népszerűsége - Töretlenül emelkedik a diákhitelek népszerűsége Azok a diákok, akik november 15-ig igénylik a szabad felhasználású diákhitelt az egész félévre szóló támogatást megkaphatják
Budapest, 2019. november 7. – A kedvező konstrukcióknak, a törlesztési és családtámogatási kedvezményeknek, valamint a Nyelvtanulási Diákhitel bevezetésének köszönhetően töretlenül növekszik az érdeklődés a diákhitelek iránt. A Diákhitel Központ célja, hogy a diplomát szerző diákok arányának növelése érdekében termékpalettáját folyamatosan bővítse. Eddig már több mint 400 000 diák élt a hallgatói hitelezés által nyújtott lehetőségekkel.
Bővebben...
Elstartolt a második Nagy Diák Pénzügyes Teszt
Úgy érzed, tájékozott vagy az alapvető pénzügyi és gazdasági kérdésekben? Esetleg szeretnéd megtudni, hogyan fektesd be okosan a pénzed, vagy melyek a leghasznosabb takarékossági tippek? Akkor töltsd ki a Nagy Diák Pénzügyes Teszt kérdéssorát, amellyel akár okostelefont is nyerhetsz!
Bővebben...
Keddtől igényelhető a Nyelvtanulási Diákhitel!
Budapest, 2019. szeptember 30., hétfő - Keddtől igényelhetik a felsőoktatási képzésben tanuló, a diplomájuk megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgával nem rendelkező hallgatók a Nyelvtanulási Diákhitelt – jelentette be Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója, Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkárával tartott közös, hétfői budapesti sajtótájékoztatón.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  66