magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Újra meghirdeti ösztöndíj pályázatát a Diákhitel Központ
Budapest, 2017. március 27. – Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ második alkalommal hirdeti meg Ösztöndíj Pályázatát minden olyan 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemistának, főiskolásnak, aki hatályos Diákhitel szerződéssel rendelkezik. A jelentkezés feltétele többek között az is, hogy az adott hallgatónak legyen már legalább két lezárt féléve. Nyelvvizsgák, kutatói munka, közéleti tevékenység és sport eredmény plusz pontokat hozhat. A 14 győztes pályázó a 2107/18-as tanévben összesen 700 ezer, havonta 70 ezer forintot kap.
Bővebben...
Tehetség Napi Meetup
Kivételes képességek, kreativitás, szorgalom, szerencse? Mi a tehetség titkos receptje? Gyere el és találkozz példaképeiddel, ünnepeljük együtt a tudást! Az eseményen a diákhitel központ meghirdeti a 2017/2018-as tanév ösztöndíj programját.
Bővebben...
Tájékoztató rendszerkarbantartásról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a www.diakhiteldirekt.hu ügyfélkiszolgáló rendszerünk és annak mobilalkalmazása, illetve telefonos automata menürendszerünk lekérdezés funkciója 2017. március 18-án 08.00-20.00 óra között, karbantartási munkálatok miatt nem lesz elérhető. Az esetlegesen okozott kellemetlenségért köszönjük szíves megértésüket.
Bővebben...
És íme a Nyertes!
Az Educatio Kiállításon meghirdetett mini kutatásunkon való részvételért egy fő iPhone 5c-t nyerhetett. Eredményt hirdetünk!
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  55