magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Fontos év eleji tudnivalók törlesztő ügyfeleink számára
Ismételten felhívjuk törlesztő ügyfeleink figyelmét, hogy a 2017. évre megállapított kötelező törlesztőrészleteket a 2016 decemberében megküldött törlesztési értesítőben meghatározott összegek alapján kell teljesíteniük. Kérjük, figyeljenek arra is, hogy a törlesztőrészletek minden hónap 12. napjáig az értesítőben meghatározott összegben kerüljenek átutalásra, így amennyiben szükséges módosítsák meglévő átutalási megbízásaikat! Együttműködésüket megköszönjük! Boldog új évet kívánunk!
Bővebben...
Tranzakció tájékoztatás
Informatikai rendszereinkben történő év végi zárási műveletek következtében a Diákhitel Direkt felületen 2016. évben történt tranzakciók listája 2017. január 1-től fognak megjelenni. Megértésüket köszönjük.
Bővebben...
A 15 éves Diákhitel Központ kamatcsökkentéssel zárja az évet
Tovább csökken a Diákhitelek kamata a következő fél évben. A Diákhitel Központ 3,35%-ban határozta meg a szabad felhasználású Diákhitel1 kamatát a 2017. január 1-je és június 30-a közötti időszakra vonatkozóan. A kötött felhasználású Diákhitel2 ügyfelekre eső kamatlába az állami kamattámogatás folytán továbbra is fix 2%
Bővebben...
Mától látogatható a KÉPZŐ kiállítás
Közel 350 pályamű érkezett a Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatára, a KÉPZŐ-re. Idén a fogyatékkal élők társadalmi elfogadottsága, felzárkóztatása és az esélyegyenlőség megteremtése volt a téma. A Till Attila vezette szakmai zsűri Gulyás Leventének, a Kaposvári Egyetem hallgatójának „Jákob lajtorjája, Ádám almái és Madonna” című fotó-sorozatát ítélte a legjobbnak.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  54