magyar | english
Hiteligénylés
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
A Felvételizők Hétvégéje ismét interaktív tudásátadásra hívja az érdeklődőket!
A Felvételizők Hétvégéje ismét interaktív tudásátadásra hívja az érdeklődőket!
Felvételizők Hétvégéje – online workshop a továbbtanulásról. 2018 után második alkalommal tart ingyenes online workshopot a Diákhitel Központ a továbbtanulás legfontosabb kérdéseiről január 19-én és 20-án. Az érdeklődő diákok, szülők és tanárok olyan témákról hallhatnak előadást, mint a felvételi eljárások, a felsőoktatási tanulmányok finanszírozásának lehetőségéi, valamint a pályaválasztás dilemmái.


Az esemény előadói beszélnek az érettségi vizsgákról, a felvételi eljárás folyamatáról, a diplomás pályakezdők elhelyezkedési esélyeiről, és a külföldi ösztöndíj lehetőségekről. Az előadások kitérnek a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási kérdéseire, míg a döntéshozatal lelki útvesztőiben pszichológus és egyetemi hallgató osztja meg az élményeit, tapasztalatait a hallgatósággal. A workshophoz a legnépszerűbb hazai egyetemek is csatlakoztak, melyek egyedi microsite-okon mutatkoznak be az eseményen.

A Felvételizők Hétvégéje minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők az ország bármely pontjáról. Így azok számára, akik az idei Educatio Kiállításról lemaradtak volna, vagy esetleg nem volt lehetőségük felutazni Budapestre, az a jó hírünk van, hogy nem maradtak le semmiről! A Felvételizők Hétvégéje ugyanazt az információt nyújtja át az érdeklődőknek a februári felsőoktatási hajrá előtt.

A felsőoktatási tanulmányok minden dimenzióját érintő előadások mellett a résztvevőknek lehetősége nyílik arra is, hogy a workshop két napja során feltegyék kérdéseiket az előadóknak, valamint a felsőoktatási intézmények képviselőinek, akik meg is válaszolják azokat élőben. Az online chat lehetőségek időpontjaiért érdemes ellátogatni az esemény hivatalos oldalára www.felvetelizz.hu.

Az eseményhez csatlakozott Milák Kristóf Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes úszó, aki a Felvételizők Hétvégéjén élsportolói szemszögből beszél a felsőoktatásról és a diákok lehetőségeiről.
Részletek a programról:

Felvételizők hétvégéje - online workshop, 2018. január 19-20., www.felvetelizz.hu
Facebook: https://www.facebook.com/events/349800765852669/
Bemutatkozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=e44NLyDPvCI

Vissza