magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
És íme a Nyertes!
És íme a Nyertes!
Az Educatio Kiállításon meghirdetett mini kutatásunkon való részvételért egy fő iPhone 5c-t nyerhetett. Eredményt hirdetünk!

Az iPhone 5c nyertese:
Kokas Edina

Gratulálunk! Hamarosan e-mailben értesítünk nyereményed átvételének részleteiről!

 

A nyertest a regisztrációs adatok (név, email cím) használatával 2017.01.26-ig értesítjük, kizárólag e-mail kiküldése útján. A nyertes számára a nyereményt személyes átvétel útján adjuk át a Diákhitel Központ Zrt. székhelyén. A nyerteseket a nyeremények után költség nem terheli, minden felmerülő költséget (adó, járulék) - a személyes átvétel miatt felmerülő utazási költség kivételével - a Diákhitel Központ vállal magára.
A nyeremény átvételének feltétele egy átadás-átvételi dokumentum kitöltése, ahol a következő adatokat kell megadnia a nyertesnek, név, anyja neve, sz. ig. szám, TAJ szám, adóazonosító jel, állampolgárság, születési hely és idő, állandó lakcím. A megadott adatok kizárólag nyertes személyének azonosításához és a nyereménnyel kapcsolatosan felmerülő adó- és járulékterhek átvállalásához szükségesek, azok semmilyen egyéb módon nem kerülnek felhasználásra.
A Diákhitel Központ Zrt. kizárja a játékból azt a nyertest, akivel a sorsolást követő 14 naptári napon belül nem sikerül a meghatározott e-mail címén keresztül kapcsolatba lépni, a nyertes helyébe a tartaléknyertes lép, akinek neve az elsődleges nyertesével egy időben került kihúzásra. Mindkét nyertes elveszíti a nyereményre való jogosultságát, ha az értesítő e-mail kiküldése utáni 14 napon belül nem nyilatkozik.

Vissza