magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Fontos tájékoztatás a 2019. évi törlesztőrészlet változásáról
Fontos tájékoztatás a 2019. évi törlesztőrészlet változásáról
Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk megküldte az érintettek részére a Diákhitelek 2019. évre vonatkozó havi törlesztőrészleteiről szóló értesítéseket.

A törlesztőrészletek számításának alapja a törlesztés beálltának naptári évében és az azt követő naptári évben a tárgyévet megelőző év október 31. napján érvényes minimálbér tizenkétszeres összege. A kötelezettség beálltát követő harmadik évtől kezdődően a tárgyévhez képest két évvel korábbi jövedelem alapján kell törleszteni (feltéve, hogy a két évvel korábbi jövedelem elérte, vagy meghaladta a minimálbér mértékét).

Kérjük, kísérje figyelemmel postai küldeményeinket, vagy a Diákhitel Direkt fiókjába küldött üzeneteinket! Az újonnan megállapított törlesztőrészletek már a januári hónaptól érvényesek, melyet  átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tud rendezni minden hónap 12-éig.
Kérjük, hogy a törlesztőrészletek megfizetésekor az alábbiakra figyeljen:
1) Amennyiben állandó átutalást adott meg  bankjánál, úgy ne felejtse el módosítani az átutalandó összeget a számlavezető pénzintézeténél!
2) Az átutalás közlemény rovatában kérjük, hogy tüntesse fel nyolcjegyű szerződésszámát!
3) Amennyiben nem saját nevére szóló számláról érkezik a befizetése úgy különösen fontos, hogy a szerződésszám mellett a hitelfelvevő nevét is feltüntesse a „közlemény” rovatban

Azok az ügyfeleink, akiknek törlesztési kötelezettsége jelenleg szünetel, a kedvezményes időszak alatt mentesülnek a részletek megfizetése alól.

Az éves egyenlegértesítők kiküldésére a januári hónapban kerül sor.

Vissza