magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Tájékoztatás Citibankos ügyfelek részére
Tájékoztatás Citibankos ügyfelek részére
Felhívjuk azon Ügyfeleink figyelmét, akik érintettek a Citibank lakossági ügyfelek ERSTE Bankhoz kerülése kapcsán, hogy az alábbi részletekre fokozottan figyeljenek!

Folyósítási szakban lévő ügyfeleink esetében: megváltozott számlaszámukat feltétlenül jelentsék be hozzánk, annak érdekében,  hogy az általunk indított Diákhitel utalások sikeresek lehessenek. 

Törlesztési szakban lévő ügyfelek esetében: a törlesztőrészletek teljesítése esetében – tekintettel arra, hogy azok új számlaszámról érkeznek – kérjük, hogy ellenőrizzék, és fokozott figyelmet fordítsanak arra a későbbiek során is, hogy nyolcjegyű Diákhitel szerződésszámukat az átutalási megbízás közlemény rovatában balra igazítottan tüntessék fel.

 

Bankszámlaszám módosítása

Abban az esetben, ha bankszámlaszáma megváltozott, úgy azt jeleznie szükséges felénk. Az adatlapot a www.diakhiteldirekt.hu weboldalon tudja kitölteni. A „Nyomtatványok” menüponton belül a „Hitelfelvevő saját bankszámlaszáma” elnevezésű nyomtatványt kell kiválasztania. Amennyiben kérelme a tárgyhavi folyósítást megelőzően legalább 5 munkanappal beérkezik, abban az esetben az adott hónapban már az új, módosított bankszámlára utaljuk a Diákhitelt.

Amennyiben rendelkezik Diákhitel Direkt szerződéssel, az adatlap elektronikus úton kerül beküldésre a Diákhitel Központhoz, azzal további teendője nincs.

Ha még nincs Diákhitel Direkt fiókja, úgy bejelentése azt követően lép életbe, miután az aláírt nyomtatványt a Diákhitel Központ postacímére (1996 Budapest) ajánlott levél formájában beküldi, vagy a Diákhitel Központ személyes ügyfélszolgálatának valamelyikén (1027 Budapest, Kacsa utca 15-23., vagy a KÖKI Terminal-ban a 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. A-C, II. emelet 242. címen) leadja.

Amennyiben szeretne online hozzáférést szerződéséhez, akkor a www.diakhiteldirekt.hu weboldalon kezdeményezheti a Diákhitel Direkt szolgáltatáshoz szükséges regisztrációt!

Köszönjük szíves közreműködésüket!

Vissza