magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Keressük AZ OSZTÁLYT!
Keressük AZ OSZTÁLYT!
Ti vagytok a legklasszabb osztály? A legvidámabb középiskolás csapat? Évek múlva is a legjobbak lesztek, ugye? Mutassátok meg, miért!

Készítsetek egy max.3 perces videót (vlogot) arról:

„Hogyan képzelitek el magatokat 1-2 év múlva”

Két kedvenc vloggeretek - KD Csapat és Szabyest –  is a zsűri tagjai, meglepetésként ellátogathatnak akár a Ti osztályotokhoz is.

Legyetek kreatívak képben, szövegben, vágásban, effektekben! Fontos, hogy a kész alkotás képileg és témájában is varázslatos legyen, mert zsűri fog dönteni a legmenőbb Youtube videóról! A műben Ti szerepeljetek, az osztályotokról szóljon és erre a pályázatra készüljön! A téma bármi lehet, amivel eléritek a célotokat, de figyeljetek oda, hogy ne sértse a Youtube közösségi irányelveit és a játékkiírás szabályait! Vigyázzatok a zenei aláfestésnél, mert ha jogdíjas számot használtok, a Youtube letilthatja vagy elnémíthatja a feltöltést, viszont innen tudtok csemegézni: https://www.youtube.com/audiolibrary/music

Az elkészített videókat töltsétek fel egy fájlmegosztóra (Dropbox, MammutShare, etc.) és küldjétek el a linket a palyazat@diakhitel.hu-ra, április 19-ig! Ha a beküldött alkotás nem sért szabályt, felkerül a pályázat Youtube oldalára: https://www.youtube.com/diakhitelkozpont

A feltöltött alkotásból zsűri választja ki a legjobbat, de a fődíj mellett különdíjban részesítjük azt a csapatot, amelyik a legtöbb kedvelést gyűjti a videójára, úgyhogy érdemes osztani is a kisfilmetek Youtube linkjét!

Díjátadó: 2017. április 29., Budapest, Xbox One PlayIT Show nagyszínpad

A győztes osztály nyereményei:

  • egy tetszőleges helyszínen beváltható 250 ezer forint értékű party/vacsora kupon
  • PlayIT Deluxe Edition jegyek az egész osztálynak a 2017. április 29-ei budapesti Xbox One PlayIT Show-ra

Különdíj:

  • 5000 Ft értékű Feldobox Ajándékkártya a nyertes osztály minden tagjának.


Játékszabály:
 AZ OSZTÁLY

Vissza