magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Tehetség Napi Meetup
Kivételes képességek, kreativitás, szorgalom, szerencse? Mi a tehetség titkos receptje? Gyere el és találkozz példaképeiddel, ünnepeljük együtt a tudást! Az eseményen a diákhitel központ meghirdeti a 2017/2018-as tanév ösztöndíj programját.
Bővebben...
Tájékoztató rendszerkarbantartásról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a www.diakhiteldirekt.hu ügyfélkiszolgáló rendszerünk és annak mobilalkalmazása, illetve telefonos automata menürendszerünk lekérdezés funkciója 2017. március 18-án 08.00-20.00 óra között, karbantartási munkálatok miatt nem lesz elérhető. Az esetlegesen okozott kellemetlenségért köszönjük szíves megértésüket.
Bővebben...
És íme a Nyertes!
Az Educatio Kiállításon meghirdetett mini kutatásunkon való részvételért egy fő iPhone 5c-t nyerhetett. Eredményt hirdetünk!
Bővebben...
Fontos év eleji tudnivalók törlesztő ügyfeleink számára
Ismételten felhívjuk törlesztő ügyfeleink figyelmét, hogy a 2017. évre megállapított kötelező törlesztőrészleteket a 2016 decemberében megküldött törlesztési értesítőben meghatározott összegek alapján kell teljesíteniük. Kérjük, figyeljenek arra is, hogy a törlesztőrészletek minden hónap 12. napjáig az értesítőben meghatározott összegben kerüljenek átutalásra, így amennyiben szükséges módosítsák meglévő átutalási megbízásaikat! Együttműködésüket megköszönjük! Boldog új évet kívánunk!
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  55