magyar | english
Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Tájékoztató rendszerkarbantartásról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a www.diakhiteldirekt.hu ügyfélkiszolgáló rendszerünk és annak mobilalkalmazása, illetve kalkulátoraink és telefonos automata menürendszerünk 2017. április 13-án 06.30-08.00 óra között, karbantartási munkálatok miatt nem lesznek elérhetők. Az esetlegesen okozott kellemetlenségért köszönjük szíves megértésüket.
Bővebben...
Középiskolás diákoknak hirdetett videós pályázatot a Diákhitel Központ
Még két hétig leadhatóak a pályaművek – A Diákhitel Központ végzős és végzés előtt álló középiskolások számára hirdetett „Az Osztály” elnevezésű pályázata arra keresi a választ, hogy milyen jövőképpel rendelkeznek a mai tizenévesek. A pályázó osztályok vlogos (videós) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A pályázatokat április 19-éig kell benyújtani, a legjobbak 250 ezer forint értékben nyernek tanévbúcsúztató bulit.
Bővebben...
Keressük AZ OSZTÁLYT!
Ti vagytok a legklasszabb osztály? A legvidámabb középiskolás csapat? Évek múlva is a legjobbak lesztek, ugye? Mutassátok meg, miért!
Bővebben...
Újra meghirdeti ösztöndíj pályázatát a Diákhitel Központ
Budapest, 2017. március 27. – Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ második alkalommal hirdeti meg Ösztöndíj Pályázatát minden olyan 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemistának, főiskolásnak, aki hatályos Diákhitel szerződéssel rendelkezik. A jelentkezés feltétele többek között az is, hogy az adott hallgatónak legyen már legalább két lezárt féléve. Nyelvvizsgák, kutatói munka, közéleti tevékenység és sport eredmény plusz pontokat hozhat. A 14 győztes pályázó a 2107/18-as tanévben összesen 700 ezer, havonta 70 ezer forintot kap.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  55