Diákhitel Direkt regisztráció
A Diákhitelről egyszerűen Törlesztési stratégiák
Menü
Hírlevél feliratkozás
Legújabb SKIP magazin
SKIP magazin
Karbantartás tájékoztató
Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2018. december 16-án (szombaton) 09:00 óra és 17:00 óra között rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu azonosítással működő szolgáltatások – így a Diákhitel szerződések elektronikus aláírása és a Diákhitel Direkt felületre ügyfélkapun történő bejelentkezés – nem lesznek elérhetőek.
Bővebben...
Még 5 napig lehet idén Diákhitelt igényelni
Budapest, 2017. december 11. – Közeledik az idei év, egyben az első félév utolsó Diákhitel-igénylési határideje: december 15-e. Rekordalacsony, 2,3%-os kamattal juthatnak hozzá a hallgatók a szabad felhasználású Diákhitel1-hez, a Diákhitel2-t pedig egyedülállóan kedvező feltételekkel: 2017 októbere óta 0%-os kamattal igényelhetik az önköltséges képzésben résztvevők, képzési díjuk kiegyenlítésére.
Bővebben...
METU-s diák nyert a Diákhitel KÉPZŐ pályázatán - Egyetemisták alkotásaiból nyílt kiállítás az A38 Hajón
Közel 400 képzőművészeti alkotás és 240 pályázó az idei KÉPZŐ pályázat mérlege. A Diákhitel Központ idén hatodik alkalommal meghirdetett festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatán a technológia mindennapi életünkre gyakorolt hatását járták körül a pályázó fiatalok. Magyarországi középiskolák és felsőoktatási intézmények hallgatói közül került ki a győztes: Prakfalvi Anna, a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatója.
Bővebben...
Újabb jó hír! Már cafetériából is törleszthető a Diákhitel
A Kormány a törlesztési szakaszban lévő diákhitelesek terhein kíván könnyíteni azáltal, hogy adómentessé tette a munkavállaló diákhitelesek számára azon pénzbeli juttatást, amelyet megállapodásuk alapján a jövőben a munkáltató fizethet a munkavállaló részére Diákhitel törlesztés céljából.
Bővebben...
1  ...    1.  2.  3.    ...  57