magyar | english
Hiteligénylés
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>

Fontos határidő közeleg a felsőoktatási hallgatók számára
A kedvező konstrukcióknak köszönhetően egyre többen veszik fel a diákhitelt – Szeptember 16-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már októberben szeretné megkapni diákhitelét. A szabad felhasználású Diákhitel1 most rekordalacsony, 1,99%-os kamattal igényelhető, míg a Diákhitel2 továbbra is egyedülállóan kedvező feltételekkel, 0%-os kamattal vehető fel az önköltséges képzésben résztvevők számára, képzési díjuk megtérítésére.
Bővebben...
A családtámogatási kedvezmények soha nem látott népszerűséget hoznak a Diákhitelnek
A magyar hallgatói hitelezési rendszer egyértelmű sikernek tekinthető Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója szerint. A 2001 óta működő hazai rendszer iránt több uniós tagállam – köztük a V4-ek – is érdeklődik. A magyar modell uniós szinten a követendő példák közé tartozik. A cél lehetőséget teremteni arra, hogy a magyar diákok családi hátterüktől és anyagi lehetőségeiktől függetlenül, egyenlő eséllyel, a tehetségüknek és a választásuknak megfelelő felsőoktatásban részesüljenek. (Forrás: Lokál)
Bővebben...