magyar | english
Nyelvtanulási Diákhitel igénylés Hiteligénylés
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
Egyetemi márkamenedzserek

Márkamenedzser programunk célja, hogy az ország legnagyobb vidéki és fővárosi egyetemein segítséget tudjunk nyújtani azoknak a hallgatóknak, akik Diákhitel felvétel előtt állnak, vagy a már meglévő szerződésükkel kapcsolatban személyes ügyintézésre van szükségük.

Kérdésed van a Diákhitellel kapcsolatban?

Szeretnél több információhoz jutni a különböző konstrukciók tekintetében?

Esetleg intézményi együttműködések kapcsán van ötleted?

Akkor keresd bátran Márkamenedzsereinket az alábbi elérhetőségek egyikén!Balogh Ákos

Intézmény: Debreceni Egyetem
E-mail: balogh.akos@diakhitel.huBalogh Ákos vagyok, a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának politikatudományi szakos hallgatója, illetve a karon működő Hallgatói Önkormányzat tanulmányi alelnöke.
Engem ért az a megtisztelő feladat, hogy betölthetem a Diákhitel márkamenedzser pozíciót. Mit is jelent ez? Röviden összefoglalom:
A Debreceni Egyetemen a diákhitellel kapcsolatosan bármilyen témakörben fordulhatsz hozzám. Ha diákhitelt szeretnél igényelni, vagy csak tájékozódnál felőle, esetleg kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, illetve problémád merülne fel, akkor nyugodtan keress meg! Hiszen tudod, nincs lehetetlen csak tehetetlen. Mindent meg tudunk oldani, fordulj hozzám bátran.


 

 
Fudeder Dalma
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
E-mail: fuderer.dalma@diakhitel.hu


Fuderer Dalma vagyok, a Szegedi Tudományegyetemen hallgatója.
Kémia Bsc-t végeztem, és most Környezettudomány mesterképzésen folytatom a tanulmányaimat.
3 éve vagyok mentor a HÖOK Mentorprogramjában, segítve ezzel az elsősöket a kezdeti nehézségek leküzdésében. A munka és az egyetem mellett szeretek sportolni, 18 éve asztaliteniszezek, és ha időm engedi, szívesen olvasok.
Nagyjából egy éve dolgozom a Diákhitelnél, és segítem hallgatótársaimat a felmerülő problémák megoldásában. Tapasztalatom szerint már az is segítséget jelent az érdeklődőknek, ha megerősítést adunk arról, hogy a honlapon vagy a tájékoztatón olvasott/hallott információt megfelelőképpen értelmezték.
Éppen ezért bármikor kereshettek a Diákhitel kapcsán, szívesen fogadom a kérdéseiteket, legyen az bármi az alap dolgoktól a bonyolultabb helyzetekig.

 

 

 


Serényfalvi József
Intézmény: Miskolci Egyetem
E-mail: serenyfalvi.jozsef@diakhitel.huSerényfalvi József vagyok, a Miskolci Egyetem Villamosmérnöki szakán tanulok. Engem is - mint a többi márkamenedzser kollégát - nyugodtan kereshettek, ha diákhitellel kapcsolatos kérdésetek van. Akár speciális témában, akár csak az egyetemi tanulmányok kapcsán igyekszem majd mindenben segíteni. 

 

 
Szijj Réka
Intézmény: Eötvös Loránd Tudományegyetem
E-mail: szijj.reka@diakhitel.hu 


„Szijj Réka vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzem jelenleg az anglisztika szakot.  Az első évemtől kezdve foglalkozom a hallgatói érdekképviselettel a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzatban végzett munkám révén. Az idei évtől pedig már Diákhitel márkamenedzserként is működök annak érdekében, hogy egy újabb módon segíteni tudjam a hallgatók mindennapjait. Az egyetem összes karán én képviselem a Diákhitelt és minden ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéssel bátran lehet keresni engem. Célom, hogy minél alaposabb, pontosabb és megbízható információt adjak az érdeklődőknek és első kézből tudjak választ adni a felmerülő kérdésekre akár helyben, az ELTE karain belül is.”


 

 

 

 Zelenák Márk
Intézmény: Budapesti Gazdasági Egyetem
E-mail: zelenak.mark@diakhitel.huZelenák Márk vagyok a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, és egyben Diákhitel márkamenedzser. Számomra a Diákhitel2 teremtette meg annak a lehetőségét, hogy mára már egy közgazdász diplomát tudhatok magaménak. Hiszem azt, hogy a Diákhitel egy jó lehetőség, hogy a felsőoktatás anyagi korlátai ne álljanak a jövőd és céljaid útjába! Márkamenedzserként igyekszem a hallgatótársaim felmerülő kérdéseit a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon megválaszolni, és egy kommunikációs hidat alkotni a Diákhitel és az intézményünk között. Kérdéseddel, felmerülő gondolataiddal fordulj hozzám bizalommal!