magyar | english
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
Személyes ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult járványügyi helyzet és a Kormány által elrendelt veszélyhelyzet miatt személyes ügyfélszolgálatunk 2020. március 16-tól határozatlan ideig ZÁRVA tart.
Telefonos ügyfélszolgálatunk működése továbbra is zavartalan, esetleges kérdésekkel hétköznap munkaidőben a +36 1 999 9944-es telefonszámon, valamint az info@diakhitel.hu email címen vagyunk elérhetőek.

Az elektronikus úton kitöltött Diákhitel Plusz hiteligénylési adatlapot a Partner Pontjaink listáján megtalálható postafiókokban, bankokban, takarékszövetkezetekben lehet leadni. A Diákhitel Plusz hiteligénylési adatlapok leadásához mindenképp személyes ügyintézés szükséges.

A Partner Pontjaink listája ide kattintva érhető el.

A Kacsa utcai ügyfélszolgálatunkhoz legközelebb eső partnereink:
- 23. sz. Posta: Török utca 2. (a Margit hídbudai hídfő után a BEM Mozival szemben) Nyitva hétköznap 8.00-18.00 között
- 114. sz. Mammut Posta: Lövőház utca 2-6.szám (Mammut2. III. emelet)
További Partner Pontokat is találtok a fenti linken!

Diákhitel 1, illetve Diákhitel 2 hiteligénylés esetén elektronikusan is van lehetőség szerződést kötni a www.diakhiteldirekt.hu felületén keresztül.

Miután a leadott dokumentumaid beérkeznek hozzánk, mi ellenőrizzük a jogosultsági feltételeket és ezt követően napokon belül már utaljuk is a kért összeget a diakhiteldirekt.hu felületén keresztül.

A Partner Pontként felsorolt bankok, takarékszövetkezetek és a Magyar Posta fiókjai a Diákhitel Központ Zrt. adatfeldolgozójaként járnak el. Az okiratok átvétele során az adatfeldolgozók a hiteligénylő személyazonosító adatokat (név, anyja neve, születési hely és idő, lakcím) a személyazonosító okmányok adataival összevetve ellenőrzik abból a célból, hogy személyazonosságot megállapítsák, az okiratok átvételére csak az eredményes személyazonosítást követően kerül sor. Ezért fontos, hogy a személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártya ne maradjon otthon!

Vigyázzunk egymásra!

Diákhitel Központ Zrt.

Cím: 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.
Nyitva tartás:
Hétfő: 8:00-18:00
Keddtől csütörtökig: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-14:00