magyar | english
Érdeklődöm
Felvettem
Törlesztem
Diákhitel Direkt Belépés
Diákhitel Direkt belépés
A Diákhitelről egyszerűen Kell-e nekem Diákhitel?
Menü
Hírlevél feliratkozás
Elfogadom és hozzájárulok az adataim kezeléséhez a Jogi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Hírlevél leiratkozás >>
 
Diákhitel Központ: Marad az alacsony kamat és a kamatmentesség, folyamatosan nő az igénylők száma Diákhitel Központ: Marad az alacsony kamat és a kamatmentesség, folyamatosan nő az igénylők száma
2020. június 18. - A Diákhitel Központ mai döntése alapján továbbra is az eddigi legalacsonyabb, 1,99 százalékos kamattal igényelhető a szabad felhasználású Diákhitel 1 a július 1-jétől december 31-ig tartó időszakban. A képzési költségre felvehető Diákhitel 2 és a május 1-től elérhető szabad felhasználású Diákhitel Plusz továbbra is kamatmentesen igényelhető- mondta a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek csütörtökön. Magyar Péter kiemelte, hogy soha ekkora igény nem volt a diákhitelekre, idén mind az új igénylők számában, mind a folyósított diákhitelek összegében rekordra számítanak. (Forrás: MTI Fotó: Magyar Nemzet)
Bővebben...
Fontos dátum a diákhiteleseknek Fontos dátum a diákhiteleseknek
Budapest, 2020. június 15. – A Kormány áprilisban döntött arról, hogy a koronavírus járvány okozta helyzet miatt ebben az egyetemi tanévben június 15-ig meghosszabbításra kerül a szabadfelhasználású Diákhitel 1 igénylési és keretemelési határideje. Szintén a mai napig van lehetősége a hallgatóknak arra, hogy az első szemeszterre visszamenőleg is igényeljék a Diákhitel 1-et – tájékoztatta a Magyar Távirati Irodát dr. Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója. A kormány döntése alapján, a járvány miatt nehéz helyzetbe került felsőoktatási hallgatók akár 700 ezer forint szabad felhasználású, rendkívül kedvező kamatozású plusz forráshoz juthatnak, ha még a mai napon leadják az igénylésüket, akár papír, akár elektronikus formában.
Bővebben...
További hírek